1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at holde om ting og lege med dem. De fleste køber bare et stykke og legetøj og tænker ikke meget mere over det, men der findes også meget legetøj der kan være med til at stimulere barnets udvikling, hvilket er utroligt populært.

Men hvor skal man så begynde? Hvis man ikke er vant til at skulle købe gaver til børn, så kan det være svært at finde rundt i. Derfor har vi samlet en liste til dig, der indeholder et udvalg af det mest solgte legetøj, til børn omkring 1-års alderen. Listen indeholder lidt af hvert. Både legetøj der kan være med til at stimulere barnets nysgerrighed og udvikling, samt bøger og andre gaveidéer der passer til børn i aldersgruppen. Du kan med garanti finde en gave der bliver populær.

Sebra Woodland Babystofklodser

Sebra Woodland Babystofklodser

Aktivitets- og stofklodser til de mindste. Disse bløde og stimulerende stofklodser til baby, er designet til at stimulere barnets sanser. Dette opnås ved hjælp af de forskellige små motiver på klodserne, der blandt andet indeholder forskellige teksturer, samt en bidering og et spejl, der alt sammen kan være med til at stimulere babys sanser. Fremstillet i bomuld, polyester og akryl. Bideringen er fri for formamid, PFOA, PFOS og phthlater.

Lamaze Freddie the Firefly Rangle

Freddie the Firefly – Lamaze

Dette sjove aktivitetslegetøj fra Lamaze, er et hit hos de fleste børn. Med den hvide plastikring, er det muligt at hænge Freddie the Firefly op over puslebordet eller i autostolen. Freddie the Firefly er det perfekte stykke legetøj, til at stimulere barnet ved hjælp af sine effekter, som f.eks. bideringe, små lommer og knitrepapir. Det er også perfekt til aflede afmærksomheden hos et barn, der ikke vil skiftes.

Filibabba kløverformet musikuro

Filibabba Musikuro – Kløverblad

Denne søde musikuro fra Filibabba, er designet så den ligner et blåt kløverblad, med et agerne og to blade i bunden. Uroen kan bruges både ved puslebordet, i tremmesengen, kravlegården eller i autostolen, pga. den smarte velcrostrop i toppen af uroen. Når man trækker ned i agernet spiller uroen en beroligende melodi, ligesom bladene knitrer når barnet leget med dem. Produceret i 100% økologisk bomuld.

kaj bamse

DR Kaj bamse

Den kendte og elskede halvdel af Kaj og Andrea, den frække Kaj, fås nu som bean bag bamse. Kaj kan let sidde ned pga. fyldet i bunden og hans åbne arme og charmerende væsen indbyder bare til at blive krammet. Kaj er 13cm høj og er fremstillet i 100% polyester. Fyldet består af 70% polyester og 30% polythylene kugler. En fremragende gaveidé til de mindste, men også til de større børn.

name it natdragt

Natdragt fra Name It (2 stk.)

Name It er et populært brand bland forældre til små børn. Deres natdragter til de mindste, fremstillet af 100% økologisk bomuld er et af deres bedst sælgende produkter. Dragterne har har lange ben- og ærmer, samt små ribkanter ved alle åbninger, så der ikke er noget der gnaver. Derudover har fronten trykknapper, så den kan åbnes forfra. De to designs er henholdsvis grå med en luftballon på brystet, samt hvid med et all-over print af luftballoner.

Magni puslespil

Magni Puslespil – Tal og Former

Dette puslespil til børn fra 12 måneder og op, er fremstillet i træ og består af 10 talbrikker (fra 1-10) samt 10 forskellige figurbrikker. Udover at det er sjovt at lægge puslespil med sit barn, kan man også finde tilfredsstillelse i, at dette puslespil kan være med til at træne barnets motorik, samt deres hånd-til-øje koordination. Det er også en god anledning til at træne barnets tålmodighed.

Peter plys bog

Peter Plys – Med Barnets Navn

Peter Plys, en komplet samling af forskellige fortællinger og digte, med barnets navn graveret i guld på forsiden. Denne fantastiske bog fra Gyldendal, er den perfekte gave til ethvert barn som elsker Peter Plys og alle de andre karakterer. derudover er bogen også den perfekte gave til barnedåben, da den er personlig i og med at har barnets navn graveret på forsiden.

1 års fødselsdagsgave – Mere end bare en gave

Det handler om mere end bare en gave. Når man køber gaver til de helt små, så er der nogle ting som bare ikke dur. Legetøj med skarpt lys og høje lyde, er noget de færreste små børn kan lide. Nogle bliver endda decideret skræmt af det. Det kan derfor være en god idé at beslutte sig fra starten, at man vil finde en gave der kan være med til at stimulere barnets udvikling og barnets sanser. Så er det pludselig en gave med et større formål og noget som barnet kan drage fordel af, på andre måder end ved at bare lege med legetøjet.

Ved at sætte sig ind i hvilken slags legetøj der findes på markedet, som stimulerer barnets sanser og koordination, samt udvikling generelt, kan man være med til at give barnet en god start på livet. Der findes mange forskellige produkter og brands derude, så hvis man vil sikre sig at man køber legetøj med mening, så kan det være en god idé at undersøge de forskellige brands og produkter nærmere, inden man foretager et køb. På den måde kan man købe præcist det, som vil være gavnligt for barnet man skal købe gave til.

1 års fødselsdag gave – Endelig konklusion

Dette var vores 10 bedste bud på en gave til en 1-årig, om det så er en dreng eller en pige. Det kan som sagt være svært at finde ud af hvad man skal give, især hvis man ikke har prøvet at købe gaver til små børn før. Et godt sted at starte, er ved at spørge forældrene, da det er de færreste 1-årige, der selv kan fortælle dig hvad de ønsker sig. Forældrene ved præcist hvad de synes de mangler til deres lille guldklump og det er derfor en fordel at snakke med dem, inden man går ud og køber en gave. De har sikkert allerede udformet en ønskeseddel til dig.

Vi håber at denne liste, med 10 af de mest populære produkter på markedet, har været med til at inspirere dig til at finde en gave, og samtidige har fået dig til at tænke over, at det at købe et stykke legetøj også kan have et højere formål, nemlig at bidrage til barnets sunde udvikling, af både krop, sprog og sanser. Det er en gave som barnet, når det bliver ældre, vil sætte pris på og takke dig for, ligesom forældrene vil være dig taknemmelig, for at prioritere barnets udvikling, fremfor bare at købe et stykke legetøj der larmer og blinker.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...

Julegaveønsker

Julegaveønsker

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er ved at være tid til, at finde julegaveønsker og julegaveideer! Der er mange gaver der skal gives, og det kan derfor være svært at finde på julegaveideer, som både skal være gode og sjove julegaver. Jo før...