18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til vigtigheden af dagen. Det er i princippet kun fantasien der sætter grænser, men man bør også have fødselarens personlighed med i sin tanker, når man skal købe en gave til vedkommende, da gaven skal passe til personen.

Det kan være en god idé, at tænke tilbage på den gang man selv fyldte 18 år og prøve at mindes hvad man interesserede sig for, og hvad man ønskede sig allermest. Alt efter hvor gammel man er, kan der selvfølgelig være sket meget. Hvis man er født i 60’erne, var en smartphone ikke noget man havde på ønskeseddelen, men som udgangspunkt bør man overveje hvad der vil være passende for fødselaren. Herunder får du 10 bud på, hvad man kan give i gave til en 18 års fødselsdag.

scratch map

Scratch Map – Skrabe Verdenskort

Dette verdenskort er ikke som de andre. Det er dækket af guldfarve som kan skrabes af, på samme måde som man kender det fra et skrabelod. Herefter kan man så skrabe de lande fri, som man har været i og de lande man besøger efterfølgende. Dette gør verdenskortet til et personligt kort, som gør at man kan holde styr på alle de steder man har været, hvilket gør det til en sjov måde at mindes ens rejser på, ligesom det er en god anledning til at fortælle om de steder man har besøgt.

Corsair M55 RGB Pro

Gaming Mus – Corsair M55 RGB Pro

Jaybird Vista headset med indbygget mikrofon. Disse in-ear headphones tilkobles via Bluetooth og kan række 10 meter. Batteritiden er på 6 timer, hvilket giver rig mulighed for at lytte til sin yndlingsplayliste på Spotify, eller til den podcast man bare ikke kan undvære. Jaybird Viste er udviklet med den seneste teknologi, hvilket gør den til et ultra moderne headseat, der kan bringe glæde til enhver musikelsker.

Bambus Polo – Til Mænd

Bambus Polos fra JBS of Denmark består af et udvalg af stilede polo trøjer til mænd. Med en polo trøje har man altid noget at tage på, da en polo både passer til hverdag og fest. Bambus Poloer er åndbåre, bløde og svedtransporterende, hvilket gør dem perfekte til en varm sommerdag. En polo trøje har den fordel at den passer til alle anledninger, men også til alle stile. Det afslappede look med jeans, eller et par shorts på de varme dage.

blå striktrøje

Pieces strik tøje

PC Kassandra LS O-neck Knit – Chambray Blue er en lækker strik trøje fra Pieces. Striktrøjen kan bruges året rundt og passer til stort set alle andre stile, ligesom den er perfekt til en Søndag på sofaen, mens man ser Netflix og spiser chips. Den går også godt til et par jeans og der er stort set ikke grænser for, hvad man kan kombinere denne lækre striktøje med. Et sikkert hit blandt de unge piger og kvinder.

jbl højtaler

JBL Flip 5 – Bluetooth Højtaler

JBL er kendt som et mærke, der producerer højtalere af høj kvalitet og JBL Flip 5 er ingen undtagelse. Den kan spille de fleste rum op, ligesom den er perfekt til at tage med på farten, om det så er på stranden eller til en omgang hyggebold sammen med vennerne. Uanset formålet, så er JBL Flip 5 en højtaler, der kan bruges til de stille stunder, men også til de vilde fester og dermed er den perfekt som gave til en 18 årig.

jaybird vista in ear høretelefoner

Jaybird Vista – In-Ear Hovedtelefoner

Jaybird Vista headset med indbygget mikrofon. Disse in-ear headphones tilkobles via Bluetooth og kan række 10 meter. Batteritiden er på 6 timer, hvilket giver rig mulighed for at lytte til sin yndlingsplayliste på Spotify, eller til den podcast man bare ikke kan undvære. Jaybird Viste er udviklet med den seneste teknologi, hvilket gør den til et ultra moderne headseat, der kan bringe glæde til enhver musikelsker.

Urbanista Los Angeles Wireless

Urbanista Los Angeles – Hovedtelefoner

Urbanista Los Angeles er verdens første sæt selvopladende hovedtelefoner. Hovedtelefonerne oplades af Powerfoyle™️ solcellemateriale, hvilket gør dem til noget af det mest moderne og nyskabende man kan finde, indenfor verdenen af lyd. Hovedtelefonerne kan bruges til både gaming og musik, hvilket gør dem til et must-have blandt de fleste unge og dermed den perfekte gave til en 18 årig.

Sådan finder du en gave til en 18 års fødselsdag

Som nævnt, så kan det være en udfordring at finde en gave til en 18 års fødselsdag, hvis man ikke er i stand til at sætte sig i fødselarens sted. Nu om dage kan man ikke bare købe et par strømper eller et par jeans. De fleste unge går op i brands og i hvordan de opfattes, så det er vigtigt at man sætter sig ind i tankegangen og finder ud hvad der trigger en 18 årig i dag. Hvis man er oppe i alderen, kan det være specielt udfordrende, så hvis man er helt på Herrens mark, kan det være en god idé at researche lidt. Dette kan gøres på internettet.

Der findes utallige blogs og hjemmesider, der laver forskellige tests og indlæg, om hvad der rører sig blandt de unge i dag. Populærkulturen har også meget at sige, så hvis man ikke helt ved hvor man skal begynde, kan det være en god idé at sætte sig ind i hvordan de unge tænker og hvad de kan lide, i disse moderne tider. Hvis man er født inden teknologien begyndte at ræse derudad, så kan man ikke bruge sin egne erfaringer til at finde en gave, men må i stedet bruge tid på at finde ud hvad det er de unge kan lide nu om dage. Det vil de sætte pris på.

Hvor køber man gaver til en 18 årig?

Ligesom de fleste andre produkter og services i dag, har man de største muligheder ved at købe en gave på internettet. På internettet har man adgang til webshops over hele verden og er ikke afhænge af, at den lokale butik har det man efterspørger. Det gør at man har langt flere muligheder for at finde en god gave til 18 års fødselaren, som vedkommende vil blive glad for og sætte pris på. Derudover kan man også spare penge på samme tid, ved at undersøge hvor man kan finde den gave man ønsker at give, til den bedste og billigste pris.

Internettet er fantastisk, men nogle ting kan man dog stadig kun købe i specialbutikker. Man bør derfor gøre op med sig selv, hvad der vejer tungest – om det er prisen eller om det er at den man ønsker at give gaven, får en gave som de har ønsket sig eller som vil gøre dem glade. Ligesom når man skal købe gaver på internettet, kan det være en god idé at researche de forskellige butikker og priser, inden man foretager sit køb. Dette gør ikke kun at man får en god pris, men også at man kan finde den helt rigtige gave til fødselaren.

Få inspiration til andre gaver

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...

Julegaveønsker

Julegaveønsker

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er ved at være tid til, at finde julegaveønsker og julegaveideer! Der er mange gaver der skal gives, og det kan derfor være svært at finde på julegaveideer, som både skal være gode og sjove julegaver. Jo før...