20 års fødselsdagsgave

Kender du en, der snart fylder 20 år, som du endnu ikke har købt en gave til? Frygt ej. I dette indlæg vil vi præsentere dig for 10 produkter, der gør sig som gode gaver til en 20-års fødselar. Når man er i 20’erne, sker der for de fleste mange store livsforandringer. det er i de år, mange flytter hjemmefra, tager en uddannelse, starter på arbejdsmarkedet, bliver gift og får børn. Disse store begivenheder kan bruges som inspiration til den perfekte 20 års fødselsdagsgave.

Man kan også tænke omvendt og købe gaver, der forsikrer fødselaren om, at de er mere end de forandringer, de gennemgår lige nu, og at der stadig skal være plads til, at de kan dyrke deres interesser. Uanset hvad du vil fortælle modtageren med gave, så synes vi, at de følgende 10 gaver egner sig som gode 20 års fødselsdagsgaver.

bestiksæt 16 dele

Bestiksæt fra BROSTE COPENHAGEN (16 dele)

Leder du efter en gave til en 20 års fødselar, der skal til at flytte hjemmefra, eller måske allerede er flyttet hjemmefra men mangler bestik til mere end én enkelt dag, så er dette den oplagte gave. Bestiksættet består af 4 knive, 4 gafler, 4 skeer og 4 teskeer lavet af børstet satin. Designet er elegant og tidsløst, og dermed kan bestikket benyttes til de fleste borddækninger.

Aida Enso spisestel

Aida Enso spisestel (16 dele)

Når man flytter hjemmefra, skal man, udover bestik, også bruge et spisestel, så man har noget at spise og drikke af. Med dette spisestel sikrer du, at fødselaren både har skåle, tallerkener og kopper at have sin mad og sine drikkevarer i. Helt specifikt får modtageren 4 desserttallerkener, 4 middagstallerkener, 4 skåle og 4 kopper i et elegant og rundt design, der er nemme at stable oven på hinanden.

steelseries gamer mus

Trådløs Gaming Mus fra Steelseries

Er fødselaren en dedikeret gamer, så er her en oplagt mulighed for at opmuntre ham eller hende til at dyrke den hobby på optimal vis, sideløbende med de mange forandringer i vedkommende liv. Denne gaming mus har den mest præcise gaming-sensor og en fantastisk hurtig opladningstid. Ved køb af musen følger vægtlodder, der kan tilføjes eller fjernes for at tilpasse musens vægt til den specifikke gamer. Den perfekte gave til en, der bruger meget tid foran skærmen.

jbl højtaler

JBL Flip 5 – Bluetooth Højtaler

En god trådløs højtaler er en af de vigtigste gadgets i de fleste 20-åriges liv, og denne højtaler gør jobbet rigtig godt. Med god lyd og 12 timers batteritid er JBL Flip 5 perfekt til at spille musik til vilde fester eller bare til at hænge ud med venner. Den er sågar vandtæt og kan tages med i badet, så ejeren kan skråle med for fuld udblæsning.

Australian Bodycare Face Cream Lemon Myrtle 50ml

Australian Bodycare Face Cream

Det er vigtigt at passe på sin hud, og derfor har denne gave ingen aldersbegrænsning. Denne ansigtscreme fra Australian Bodycare indeholder Tea Tree Oil, der renser huden og forebygger bumser og andre urenheder. Derudover har cremen en let konsistens, der fugter og blødgør huden.

Remington Stubble Kit MB4110

Skægtrimmer fra Remington

Som ung mand hører det som en del af selvrealiseringen at begynde at tage stilling til, hvor meget skæg man vil have, og hvordan det skal se ud. Det kan denne trådløse skægtrimmer være behjælpelig med. Remington MB4110 giver brugeren muligheden for at trimme sit skæg i lige den længde og stil, han har lyst til.

sackit in ear høretelefoner

Rock 100 trådløse earbuds fra SackIt

En anden gadget, langt de fleste 20-årige har brug for, er trådløse høretelefoner. Her er et eksempel på et par solide trådløse earbuds med op til 20 timers batteritid. Høretelefonerne er vand- og svedresistente, så de kan snildt bruges under træning, og de akkompagneres af et etui, hvori de kan blive opladet.

Hjælp en 20-årig godt på vej

Dette var vores 10 idéer til en 20 års fødselsdagsgave, der kan hjælpe et ungt menneske med at komme i gang med sit voksenliv. Vi håber, de kunne hjælpe dig med inspiration til den næste gave, du skal give til en 20-årig. Den helt rigtige gave kan gøre en stor forskel i en persons liv. Selvom man ikke altid tænker over det, så er det tit gaver, vi har fået, der har introduceret os for visse interesser og hobbyer.

Hvordan vælger man den perfekte gave?

Den perfekte gave er en svær opgave, og det er klart, at ikke alle gaver har lige stor betydning, og det er også okay, men hvis man gerne vil gøre sig virkelig umage med en gave, er der nogle ting, man kan gøre. Når du snakker med en person, så vær opmærksom på, om de fortæller om en ting eller en interesse, der kunne være inspiration til en god gave. Kend deres interesser og undersøg dem. Måske du finder noget, de ikke selv havde tænkt over. I sidste ende handler det ikke om, hvorvidt du finder den helt perfekte, men bare at du har gjort dig umage med at finde en gave til en person, du holder af.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...