30 års fødselsdagsgave

En 30 års fødselsdag er en stor dag i de fleste menneskers liv, der selvfølgelig skal fejres i stor stil. For nogle kan det være meget nervepirrende at forlade sine 20’ere, så derfor er det også vigtigt, at vedkommende bliver fejret på en måde, så de bliver opmuntret og ser, at det ikke er så slemt at fylde 30. En af måderne, hvorpå man kan sikre fødselaren en god dag, er ved at give dem en god fødselsdagsgave, de får meget gavn af, og sådan en kan du finde her.

Uanset om det er din kæreste, ægtefælle, ven, barn eller en helt anden bekendt, der fylder 30 år, så synes vi, at vi har fundet 10 produkter, der har det tilfælles, at de egner sig rigtig godt som 30 års fødselsdagsgave. Vi håber, du finder noget i dette indlæg, der kan lede dig på rette vej, så du ikke møder tomhændet op til fødselarens store dag.

electrolux håndholdt støvsuger

Håndholdt støvsuger fra Electrolux

Har fødselaren, du skal til fødselsdag hos, haft den samme gamle støvsuger, siden de flyttede hjemmefra? Eller trænger deres nuværende støvsuger af den ene eller anden grund til en udskiftning? Så er en håndholdt støvsuger måske lige sagen. Denne håndstøvsuger fra Electrolux egner sig både til rengøring i hjemmet og bilen. En gave man måske sætter ekstra meget pris på, når man har passeret de 30 år.

Aida Passion Connoisseur rødvinsglas (6 stk.)

Aida Passion Connoisseur rødvinsglas (6 stk.)

Måske er fødselaren mere til rødvin end øl, og i dét tilfælde skal de da have et sæt rødvinsglas, så de kan få absolut mest ud af deres vin. Disse glas er af en særlig høj kvalitet, der kan konkurrere med de bedste vinglas på markedet. Glassene har en klassisk form og et tidsløst design, der kan bruges til de fleste anledninger.

espressomaskine

Smart og funktionel espressomaskine

Sætter fødselaren pris på en god kop kaffe? Hvad så med at give dem en kaffemaskine, der gør det nemt at brygge den perfekte kop kaffe. Denne espressomaskine i rustfrit stål giver brugeren muligheden for at brygge op til 1,5 liter kaffe, der kan serveres i de 2 flotte skodelice, der følger med i købet. En god gave til kaffeelskeren.

Kay Boyesen fanebærer

Kay Bojesen Fanebærer

Enhver fødselsdag skal fejres med flag, og hvem kunne tænkes bedre til at bære dét flag end denne søde garder fra Kay Bojesen. Kay Bojesen tegnede garderen i 1942. Dengang bar han et papirflag, men i nyere tid har de ændret figuren, så det nu er et rigtigt textilflag, han bærer. En ændring der gør figuren mere holdbar og dermed en gave, der kan bruges mange år ude i fremtiden.

Musclepain Pro Massagepistol

Musclepain Pro Massagepistol

Man siger aldrig nej til en god massage. Hvad end man har et hårdt slidende arbejde, træner meget tungt, eller sidder meget med en computermus. Der kan være mange årsager til muskelømhed, og denne massagepistol kan være med til at lindre disse smerter. Massagepistolen har 7 forskellige massagehoveder, så man kan tilpasse massagen til ens behov. Massagepistolen er lavet med ny lyddæmpende teknologi, så man kan få en grundig, dybdegående massage uden støj. En løsnende gave til en øm 30-årig.

Kimono Morgenkåbe fra hugo boss

Kimono morgenkåbe fra Hugo Boss

En dejlig, behagelig gave til ham, der elsker at slappe af derhjemme en højhellig søndag morgen. Morgenkåben er lavet af 100 % bomuld, der gør den meget letvægtig og giver den en rigtig behagelig følelse. De har mere behageligt tøj på Kaufmanns hjemmeside, der egner sig godt som gave til en mandlig 30-årig.

Gave til ham eller hende på 30 år

Det var vores bud på 10 gaveidéer, man kan give til både mænd og kvinder, der snart fylder 30 år. Det er omkring de 30 år, at mange mennesker begynder at sætte rigtig høj pris på kvalitet, og derfor har vi udvalgt nogle gaver, der er af en rigtig høj kvalitet, hvor man får meget for pengene.

Fejring af pebersvend eller -mø

Hvis fødselaren er ugift, er det klart, at der skal ekstra smæk på fejringen. Sammen med gaven kan du eventuelt give fødselaren en lille pose peber for at minde vedkommende om, hvad der venter ham eller hende.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...