40 års fødselsdagsgave

Kender du en, der snart skal fejre sit 4. årti på denne jord, som du endnu ikke har fundet den perfekte gave til? Jamen, så er du kommet til det rette sted. I dette indlæg har vi samlet 10 gaveidéer, der egner sig rigtig godt til en mand eller kvinder på 40 år. En 40 års fødselsdag er en stor dag i ethvert menneskes liv, der skal fejres i stor stil, og derfor skal gaverne selvfølgelig også ramme plet.

I 40’erne er der mange, der begynder at overtænke deres tilværelse og gennemgår en midtvejskrise. Derfor har vi fundet nogle gaver, der kan hjælpe fødselaren med at slappe af og hvile mere i sig selv. På den måde kan du være til at forsikre personen om, at han eller hun er god nok, sådan som vedkommende nu engang er. Den slags påmindelser er der nok mange i 40’erne, der har brug for.

InnovaGoods Foosage EMS Foot & Leg Massager

Fodmassageapparat fra InnovaGoods

Folk i fyrrerne har ofte rigtig meget at se til. Der kan være ting som jobbet, børnene, huset, bilen og meget andet, der tager rigtig meget af deres tid, og derfor er det vigtigt, at man indimellem husker sig selv og laver noget selvforkælende. Mind dem om det med denne gave. Et smart massageapparat der massere og varmer fusserne, når ejeren har brug for en pause.

kasper hjulmand fodbold drømmer

Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer

Hvis 40 års fødselaren er glad for fodbold, er denne bog om Kasper Hjulmand helt sikkert en solid gaveidé. Bogen er skrevet af Morten Glinvad i samarbejde med Kasper Hjulmand og handler om Hjulmands vej til at blive træner for fodboldlandsholdet og hans drømmende fodboldfilosofi. Et fun fact om bogen er, at da Glinvad og Hjulmand i 2017 aftalte at skrive en bog, var der ingen af dem, der vidste, at Hjulmand en dag ville stå i spidsen for landsholdet.

tvilling yndling graevling hella joof

Tvilling Yndling Grævling af Hella Joof

Hella Joof formår altid at imponere og underholde danskerne med sine fantastiske bøger, der bl.a. handler om, hvordan mennesker behandler hinanden og sig selv. Nu har hun skrevet en bog, der handler om, hvordan Hella Joof blev den, hun er. En morsom og ikke mindst ærlig beretning om hendes liv, fyldt med en masse gode råd.

Nordal 6768 Vinholder 16x51cm

Nordal 6768 Vinholder 16x51cm

Skal du til 40 års fødselsdag hos en person, der elsker vin, så er denne vinreol et rigtig godt bud på en gave til netop den person. Udover at være en vinreol er dette nemlig også et stilrent og elegant møbel, man kan have stående fremme i sin stue eller sit køkken. Den kan både bruges til opbevaring af vinflasker og diverse artikler fra hjemmet, og så er vinen altid let tilgængelig, hvis man lige skal have et glas.

ecooking dagcreme

Ecooking dagcreme

Tør hud kan opstå for alle, uanset alder, og det kan give sart og irriteret hud. Denne dagcreme fra Ecooking kan fugte huden og være med til at forebygge tør og irriteret hud. Perfekt til en 40 års fødselar, der bøvler med tør hud. Cremen er vegansk og findes også i en parfumefri udgave.

lammeskind

Flot og behageligt lammeskind

Et flot lammeskind kan være med til at give ethvert hjem et unikt look og sætte sit helt særlige præg på boligindretningen. Og så er det blot en ekstra gode, at det er meget behageligt. Lammeskind kan bruges i møblerne, på gulvet eller på væggen. Kender du en 40-årig, der sætter pris på både stil og komfort, så er dette en oplagt gave. Du kan eventuelt købe en pæn stol sammen med skindet, som skindet kan ligge på.

Behagelige gaver til en kommende 40-årig

Bare fordi man er over 40 og sætter pris på komfort og afslapning, behøver man ikke være fyrre, fed og færdig. Med disse gaver kan du opfordre fødselaren til en afslappet livsstil, der hjælper dem med at hvile i sig selv. Man behøver ikke kaste sig ud i en masse nye og vilde ting, når man fylder fyrre. Man kan også bare dyrke de interesser, man ved, virker for en.

En 40 års fødselsdagsgave til en kær person

Hvis du har en forælder, en ven, et barn eller en anden kær person i dit liv, der snart fylder 40 år, så ser de formentlig frem til en fantastisk gave fra netop dig. Derfor håber vi, du med dette indlæg kan få inspiration til at finde den helt rigtige gave til ham eller hende. Dog er vi sikre på, at der er noget vedkommende ønsker sig mere end nogen ting, og det er, at du er med til at fejre dagen

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...