50 års fødselsdagsgave

En 50 års fødselsdag, og ikke mindst festen, er en rigtig stor dag, der skal fejres i stor stil. Det er nemlig en fejring af, at man er halvvejs til de 100 år. På dette tidspunkt i livet har de fleste fundet sig rigtig godt til rette i tilværelsen. Børnene skal til at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede er det. Økonomien kører, og arbejdet kører med.

Mennesker over 50 år ved godt, hvad de vil have, og hvad de har brug for. De køber som oftest ting, når behovet for dem opstår. Derfor er de så forbandede svære at købe gaver til. I dette indlæg finder du 10 gode gaveidéer til en 50-årig mand eller kvinde, der ikke mangler noget.

festina armbåndsur

Titanium herreur fra Festina

Kender du en mand på 50 år, der sætter pris på god tøjstil, som gerne vil kunne se klokken uden at kigge på sin telefon, så er dette herreur fra Festina muligvis noget for ham. Uret er fremstillet i rustfri stål og har et stilrent look. Selvom vedkommende allerede har et pænt ur, skal det ikke lade dig stoppe for at give ham dette lækre ur. Det er altid rart at have noget at skifte imellem.

Turiform Enjoy Dynebetræk Hvid (200x140cm)

Turiform Enjoy Dynebetræk Hvid

Sengetøj er noget, de fleste af os ofte er for længe om at skifte ud. Et slag på tasken fortæller os, at vedkommende du skal til fødselsdag hos formentlig har haft sit nuværende dynebetræk i alt for mange år. Hvorfor ikke hjælpe ham eller hende til et bedre indeklima med et nyt og lækkert dynebetræk?

Grimbergen - Ølglas 33cl 6stk

Grimbergen – Ølglas 33cl 6stk

Hvis fødselaren indimellem nyder et lækkert glas øl, og gerne i selskab med gode venner og familie, så er disse 6 ølglas en rigtig god gaveide. De kommer med en flot fod, og et lækkert design fra Grimbergen, så de kan gå til de fleste anledninger. Derudover så passer de perfekte til en lille øl til maden eller lign. med størrelsen på 33cl.

Barbados hængekøje fra Amazonas

Barbados hængekøje fra Amazonas

Er fødselaren en rigtig livsnyder, der elsker at slappe af i naturlige omgivelser? Hvis ja, så skal han eller hun da have denne lækre hængekøje, hvor de kan nyde et godt glas vin eller en god bog. Måske endda begge dele. Barbados hængekøjer fra Amazonas hører til blandt de bedste hængekøjer, som kvalitetsbevidste mennesker sætter stor pris på.

genopladelige varmedunk

Genopladelig bæltevarmedunk

Denne varmedunk, der kan spændes fast om kroppen, så man ikke behøver at holde den på plads med hænderne, er en rigtig god gaveidé til en person, der ofte har ondt efter en lang dags arbejde eller aktiviteter. Varmedunken er batteridrevet og genopladelig, så man behøver ikke sidde i nærheden af en stikkontakt for at bruge den. Oplader følger med.

DKD Med Sensor

Sæbedispenser med sensor

Mangler fødselaren en sæbedispenser, eller trænger den gamle til en udskiftning, er denne håndfri sæbedispenser et rigtig godt bud. Hvis man har en sæbedispenser, kan man købe håndsæbe i større mængder, end hvis man skal købe en engangsdispenser hver gang, og man kan ofte spare mange penge på det. Da denne dispenser er berøringsfri, er det også en mere hygiejnisk løsning end en traditionel dispenser, som alle rører.

InnovaGoods Massaki Shiatsu Massager Pro

Massagepude fra InnovaGoods

Har fødselaren brug for dybdegående massage for at lindre på smerterne i de ømme muskler, så er denne massagepude måske lige sagen. Den har en behagelig varmefunktion og ergonomiske massagehoveder, der sikrer en grundig, løsnende massage.

Diverse Lavendel 18 Stk Duftlys

Lavendel duftlys (18 stk)

Kender du en 50-årig, der sætter pris på velduftende duftlys til badeværelset eller andre rum, så er dette måske den perfekte gave til den person. Disse duftlys har en dejlig duft af lavendel, der giver en rolig atmosfære og hjælper med bedre afslapning.

50 års fødselsdagsgaver til mænd og kvinder

Det var vores liste med 10 gode gaveidéer til en mand eller kvinde, der snart fylder 50 år. Vi håber, du fandt noget, du kunne bruge. Skulle du ikke være så heldig, kan det være, du kan få inspiration fra nogle af vores andre indlæg. Ellers kan du sikkert godt komme på nogle gode gaveidéer på baggrund af vedkommendes interesser.

50 års fødselsdagsfest

Runde fødselsdage bør altid fejres i stor stil. En 50 års fødselar fortjener en fest med sine kære, med hvem han eller hun har gode minder fra et langt liv, gode gaver han eller hun kan bruge fremadrettet og en overordnet helt igennem fantastisk dag. God fest og tillykke til fødselaren.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...