60 års fødselsdagsgave

60 års fødselsdagsgaver er typisk ikke de nemmeste at finde. Det er de ikke, fordi en fødselar som bliver 60 år oftest har alt hvad de skal bruge. Her på siden finder du inspiration til, hvad du kan købe af 60 års fødselsdagsgave, uanset om det er til en mand eller kvinde. Vores gaver er fundet for at hjælpe dig på rette vej, når det kommer til valg af gave. Hvis du ikke finder netop det du søger her på siden, så håber vi, at det kan give dig inspiration til, hvad der er den helt perfekte gave til ham eller hende du skal finde en gave til.

den store håndbog for halvgamle mænd

Den store håndbog for halvgamle mænd

Den store håndbog for halvgamle mænd er målrettet mænd, som er passeret de 40. Bogen er målrettet de mænd, som har lyst til at vide mere om sig selv, og potentielt grine lidt af sine egne særheder. Det er den perfekte erstatning for et par sokker eller den samme skjorte som sidste år.

espressomaskine

Cecotec Power Espresso 20

Der er intet som en god kop kaffe, og hvis modtageren af din 60 års gave elsker kaffe, så er en espressomaskine det perfekte valg. Med en Cecotec Power Espresso 20 går du ikke galt i byen, da de vil få en eksemplarisk kop kaffe hver gang.

Cool-Well-Koelebroend

Cool-Well Kølebrønd

Man skal aldrig gå ned på øl. Derfor anbefaler vi, at du køber en Cool-Well kølerbrønd til øl elskeren, som skal fejre sin 60 årige fødselsdag. Brønden kan også i nødstilfælde bruges til sodavand eller cider, hvis man ikke er til øl.

cozy living lanterne

Lanterne Cozy Living Grey

Man må aldrig gå ned på hyggen, og det gælder også udenfor hjemmet. Derfor anbefaler vi, at du køber en flot lanterne til haven, terrassen eller altanen, som kan sørge for, at der er hyggeligt hele året rundt.

RCR Oasis Whiskeyglas

RCR Oasis Whiskeyglas

Krystalglas har lavet sit comeback, og er nu mere populære end nogensinde før. Vi anbefaler derfor, at du køber flotte Oasis Tumbler krystalglas som gave, så du altid kan få et lækkert glas whiskey eller rom, når du er på besøg.

Hvad er den gode gaveide til en 60 års fødselsdag?

Som tidligere beskrevet, så kan det være svært at finde en gave til en der fylder 60. Her på siden har du fået vores input til, hvad vi tænker kan være gode gaver, som du kan gøre brug af. Hvis du ikke fandt den helt rette 60 års fødselsdagsgave, så håber vi, at det var med til at give dig inspiration hertil. Den gode gaveide til en 60 årig er nemlig ikke altid så ligetil, og ofte kan det være, at du er bedre stillet, hvis du vælger at høre familien ad, hvad de tænker af gave. Hvis de er lige så meget i tvivl, så anbefaler vi at du kigger listen igennem igen, og ser om der ikke potentielt set er en gave, som er den helt perfekte til modtageren du gerne vil forkæle.

Skal du bruge inspiration til andre gaver, så vil vi slå et slag for, at du besøger vores ideer til 50 års fødselsdag, 70 års fødselsdag, gaveideer til ham eller gaveideer til hende. Her kan du finde anden inspiration, som måske kan hjælpe dig endnu tættere på den gave du ønsker at give.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...