Bryllupsgaver

Jeg tror, de fleste gifte mennesker ville sige, at deres bryllupsdag var en af de vigtigste dage i deres liv. På denne dag, hvor man erklærer sin kærlighed til sin mand eller kone, skal der fejres som aldrig før i selskab med venner og familie. Denne dag skal om nogen være en, man husker resten af livet.

Men skal man så give sine kære i bryllupsgave? Det kan du måske finde svaret på her. I dette indlæg vil vi præsentere dig for 10 gode forslag til en personlig eller brugbar bryllupsgave, så du kan være med til at gøre din ven, bror, søster eller anden nær persons bryllup til en helt speciel dag.

spring copenhagen Matilda

Spring Copenhagen Matilda Figur 10cm

Pyntegenstande kan godt virke som en lidt kedelig bryllupsgave, men jeg lover dig, det er de ikke. Denne træfigur fra Spring Copenhagen forestiller en sød hunkoala, der vil kunne sprede glæde i brudeparrets hjem i lang tid fremover. Med hende følger et lille dannebrogsflag, hun kan holde i hænderne på særlige mærkedage. Denne gave er mere personlig, end den lige forekommer, og brudeparret vil helt sikkert tænke på dig, når de kigger på det søde koalaansigt.

Arovo Flad Tallerken

Arovo Flad Tallerken 26.7cm 6 stk

Kender du et kommende brudepar, der går og mangler tallerkener, så er nu da det helt perfekte tidspunkt at forære dem nogle nye. Disse frokosttallerkener i sten er på én gang elegante og rustikke, og vil passe ind i ethvert nordisk hjem. Sættet indeholder 6 tallerkener, så hvis du giver parret 2 sæt, har de tallerkener nok til at kunne invitere hjem til et mindre middagsselskab.

Turiform Enjoy Dynebetræk Hvid (200x140cm)

Turiform Enjoy Dynebetræk Hvid

Som nygift ægtepar er det rart at kunne gå i seng i helt nyt, rent sengetøj. Især hvis det de har i forvejen har været brugt i mange år. Dette sengesæt fra Turiform er lavet af bambus, så det både er blødt og varmt at sove i.

kitchenaid foodprocessor

Minifoodprocessor fra KitchenAid

Gifte par har ofte en travl hverdag, og så er det rart at kunne klare mindre, simple opgaver hurtigt. Ved at give dem denne minifoodprocessor i bryllupsgave, hjælpe du dem med at hakke deres grøntsager hurtigere og spare tid i køkkenet. Den er også oplagt til at blande en fars eller purére grøntsager.

vinsæt i trækasse

Vinsæt i bambus trækasse (8 dele)

Er de kommende ægtefolk et par, der elsker at drikke vin med hinanden og andre kære personer? Hvis ja, så er dette vinsæt helt essentielt i deres bolig. Det indeholder en proptrækker, vinilter, drypring, vinpropper, termometer og folieskærer. Alt hvad man har brug for, for at få ekstra meget ud af sine vine.

Georg-Jensen-SKY-Barsaet-50cl

Georg Jensen SKY Barsæt 50cl

Kender du et ægtepar, der har en hjemmebar, eller kender du nogen, der burde have en? Så er dette barsæt absolut nødvendigt. Det indeholder alt, der skal til for at lave eminente drinks. Hjælp ægteparret med at starte eller viderebygge deres bar med dette barsæt.

Traditionelle og unikke bryllupsgaver

Det var vores bud på 10 gaver, man kan give det nygifte par. Vi synes selv, vi har lavet en liste bestående af både traditionelle og unikke bryllupsgaver. De unikke gaver er selvfølgelig nogle af de gaver, man husker bedst, men de traditionelle gaver er ofte rare at få, og nogle man typisk forbinder med bryllupper, så begge skulle selvfølgelig med på listen.

Personlig bryllupsgave til vennepar

Det kan være svært at give en personlig gave til et bryllup, da man ofte føler et behov for at give noget, der fejrer kærlighed mellem ægtefællerne og ikke noget, der fejrer jeres venskab, men hvis man er venner med begge ægtefæller, vil de helt sikkert sætte pris på en gave, der minder dem om alle deres fantastiske venskaber. I sidste ende er det ikke gaven, eller hvad den symboliserer, der betyder noget. Det er dét, at de får lov at fejre deres store dag med dig.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...