Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til verdens bedste medarbejdere. Gaveidéerne inkluderer både gaver, der bliver opbrugt inden for kort tid, og gaver der kan bruges i lang tid.

bog om feedback

Bog om feedback

Mange mennesker har svært ved at give deres chef feedback, hvilket er problematisk, når mange chefer rigtig gerne vil have feedback, så virksomheden kan løftes til et nyt niveau. Denne bog handler om, hvordan man giver feedback og er en oplagt mulighed til at lære og opfordre dine medarbejdere til at give feedback.

kay bojesen turtelduer

Kay Bojesen turtelduer

Giv dine medarbejdere en rigtig flot æske med 2 turtelduer fra Kay Bojesen, der kan pynte pænt hjemme i deres private indretning. Den ene turteldue er lavet af eg og den anden af røget eg, hvilket komplementere hinanden rigtig godt. Et flot nordisk design de fleste vil blive glade for.

Chili Klaus Collector Box 390g 4stk

Chili Klaus Collector Box 390g 4stk

Chili Klaus har lavet mange forskellige ting der indeholder chili igennem tiden. Med denne collector box kan dine medarbejdere få direkte adgang til at smage nogle af dem. Sættet indeholder 4 forskellige slags chili kugler.

sackit in ear høretelefoner

SACKit Rock 100

En populær firmagave modtageren får glæde af i lang tid er et par gode høretelefoner. Disse høretelefoner fra SACKit er trådløse, har touch-betjening og holder strøm i op til 20 timer. De er vand- og svedresistente, så de egner sig godt til sport, men de kan også bruges derhjemme eller på kontoret, hvis ens arbejdsgang giver mulighed for det.

Holmegaard Perfection Hvidvinsglas 32cl 6stk

Holmegaard Perfection Hvidvinsglas 32cl 6 stk

Hvad end de bruges til alkoholfri eller -holdige vine, så er disse hvidvinsglas rigtig gode til ethvert selskab. De er rigtig pæne og går godt til det meste, og så er de ovenikøbet meget holdbare. Det er uundgåeligt med vinglas, at de kommer til at vælte en gang imellem, så køb nogle, der holder. Det gør de her.

Det var vores bud på 10 rigtig gode firmagaver, du kan give til alle dine yndlingsmedarbejdere. Vi håber, du fandt noget, du og dine medarbejdere vil blive rigtig glade for.

Firmajulegaver

Når julen nærmer sig, er det også tid til at finde på dette års julegaver til medarbejderne. Du ved nok allerede, at en medarbejder højst må modtage for 1.200 kr. i firmagaver om året uden at betale skat, så det er nu, du skal til at tænke over, hvor meget du allerede har givet dem for, og hvad de har fortjent. Vi synes, alle gaverne i dette indlæg kan bruges til både jul, påske og andre former for firmagaver, og mange af udbyderne tilbyder også lignende gaver i forskellige prisklasser, så der skulle gerne være noget til enhver anledning.

Firmagaver til kunder

Det er vores klare overbevisning, at disse gaver også kan gives til nuværende og potentielle kunder. Styrk relationen til dine samarbejdspartnere og andre nøglepersoner i og omkring din virksomhed med en af disse fantastiske firmagaver.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

50 års fødselsdagsgave

50 års fødselsdagsgave

En 50 års fødselsdag, og ikke mindst festen, er en rigtig stor dag, der skal fejres i stor stil. Det er nemlig en fejring af, at man er halvvejs til de 100 år. På dette tidspunkt i livet har de fleste fundet sig rigtig godt til rette i tilværelsen. Børnene skal til at...