Indflyttergaver

Det er god skik at købe en indflyttergave til en man holder af, som måske lige er flyttet hjemmefra, eller som efter mange år har valgt at flytte i et nyt hjem. Her på siden finder du vores take på gode idéer til indflyttergaver, som modtageren med garanti vil blive glad for. Vi har indflyttergaver i forskellige prislejer på listen, så du med garanti kan finde noget, som passer ind i dit budget, og som enten er praktisk eller bare en lækker gave. Hvis du ikke finder netop den indflyttergave du søger, så håber vi, at listen kan være med til at give dig inspiration til, hvilken vej du så skal kigge. Listen vi har udarbejdet er indflyttergaver til ham såvel som indflyttergaver til hende, og gaverne kan gives til alle aldre.

middagstallerkener

Aida Relief Flad Tallerken 27cm 4 stk

Man må aldrig gå ned på bestik og på service, derfor er middagstallerkener fra Aida den perfekte indflyttergave. Tallerkener gør både at man ikke skal vaske op så ofte, men også, at man har muligheden for at invitere venner og familie på besøg.

Steel Function Hepta Salatskål 27cm

Steel Function Hepta salatskål

Man kan aldrig have for mange skåle, specielt ikke hvis de er lavet til madlavning. Derfor anbefaler vi, at du køber en salatskål som indflyttergave. Det smarte ved denne skål er, at man får bestik med til, så man ikke skal bøvle med at øse op.

sodastream

Sodastream Spirit One Touch

Det er blevet mere og mere populært at skrue ned for mængden af sodavand man drikker, og derfor kan det være en god idé at købe en Sodastream som indflyttergave. Med en Sodastream kan man få lækre drikkevarer med brus, helt uden man skal være bange for kcal indholdet.

House Doctor Circle 4-pack Dækkeserviet Natural

House Doctor Circle 4-pack Dækkeserviet Natural

Når der skal dækkes fint op på spisebordet, så er det essentielt, at man har dækkeservietter. Med dækkeservietter kan man sætte det sidste finish på opdækningen, og derfor glædeligt invitere forbi til spisning.

electrolux støvsuger sort

Electrolux PowerForce EPF6Green

Man må ikke gå ned på en god støvsuger, og derfor er denne Electrolux EPF6GREEN den perfekte indflyttergave. Uden en god støvsuger, så står man hurtigt med et beskidt hjem, hvilket det er de færreste der ønsker. Det er også de færreste der husker, at man skal købe en støvsuger.

Mr. wattson bordlampe

Piffany Mr. Wattson Bordlamp

I et nyt hjem er det vigtigt at få hyggen med, derfor anbefaler vi denne Mr Wattson bordlampe, som kan give et hyggeligt lys og samtidig gøre indretningen unik på hylden.

espressomaskine

Cecotec Power Espresso 20

Der er intet som en god kop kaffe, derfor er denne Espressomaskine det perfekt valg som indflyttergave. En Espressomaskine fra Cecotec er i sandhed gaven der bliver ved med at give, da man er garanteret en lækker kop kaffe hver morgen.

rundt vægspejl

House Nordic Jersey Vægspejl 80cm

Skab et helt unikt udtryk i hjemmet med dette runde spejl fra House Nordic. Jersey vægspejlet giver en anden atmosfære end et traditionelt firkantet spejl, og kan passe ind i alle hjem!

Hvorfor give en indflyttergave?

Indflyttergaver er de seneste år blevet mere og mere populære, men bliver dog oftest brugt, hvis det er en som skal flytte hjemmefra, og derfor for første gang får sit eget hjem. Her kan det være rart at hjælpe personen på vej med en indflyttergave, som de kan bruge i deres nye hjem. Det behøver ikke være noget dyrt, som man også kan se på listen, det er nemlig tanken der tæller, og ikke alting til ens hjem er dyrt at erhverve sig.

Skal indflyttergaver være ting til hjemmet?

Der er ingen der siger, at indflyttergaver skal være ting til hjemmet, men det er typisk den vej man går, da det kan hjælpe ham eller hende der flytter med at få skabt fodfæste hurtigere end hvis de ikke får gaven. Har personen der flytter alt hvad der skal bruges i hjemmet, så kan det være, at man skal kigge andre veje som eksempelvis nr. 8 på vores liste, som er et spil man kan tage frem, når man skal have hyggelige stunder sammen.

Kan man også give indflyttergave til par?

De fleste af tingene du finder på vores liste er ikke målrettet til, at det kun er én person der er modtageren. Derfor kan du sagtens bruge vores idéer til hvis det er et par der skal flytte sammen. Det er de færreste par der vil sige nej til en ny støvsuger, eller en lækker espresso maskine, som kan give dem fantastisk kaffe hver morgen. Du skal derfor ikke være bleg for at gøre brug af vores indflyttergaver til par, hvis du har et vennepar der skal flytte.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...