Studentergaver

Studentertiden er en tid, der for de fleste byder på lange nætter, vilde fester og en masse alkohol, og selvom nogle måske ikke kan huske det, så får man altså også nogle gaver fra sine nære venner og familie. Så hvad skal man give disse unge mennesker, der har hele livet foran dem? Det kan du få nogle gode idéer til i dette indlæg. Her er nemlig 10 idéer på gode gaver, man kan give en ny student.

Efter gymnasiet er det meget normalt, at de nye studenter flytter hjemmefra og starter på uddannelse eller holder sabbatår, hvor de arbejder eller rejser. Uanset hvad tilfældet er, så gennemgår de fleste i denne periode store forandringer i deres liv, som du gennem din gave kan hjælpe dem på vej i.

kitchenaid foodprocessor

Minifoodprocessor fra KitchenAid

Gør livet nemmere for studenten, der snart skal flytte hjemmefra, eller måske allerede er det. Med en minifoodprocessor fra KitchenAid sparer man tid på madlavningen og kan bruge sin energi på vigtigere ting, såsom arbejde, studiet eller bare dejlig afslapning. Skålen er på 830 ml, som for det meste er rigeligt til en fugl, der lige er fløjet fra reden.

Pernille Corydon Halskæde, New Moon, Sølv

Pernille Corydon New Moon halskæde

Skal du give en gave til en studine, der er glad for pæne smykker, så skal hun da have denne halskæde. Pernille Corydon har lavet denne halskæde i sterlingsølv med et flot mønster, der er inspireret af vulkansletterne på Hawaii.

Night-Day-Cotton-Satin-Dynebetraek-Hvid-(220x140cm)

Night & Day Cotton Satin dynebetræk

Har studenten planer om at flytte hjemmefra inden for den nærmeste fremtid, vil de måske sætte pris på et nyt og lækkert, især hvis deres nuværende sengetøj er noget, de har haft i mange år, måske siden de var børn. Dette sengesæt er satinvævet og er derfor blødt og behageligt at ligge i.

SACKit CHARGEit Power Bank and Wireless Charger

SACKit CHARGEit Trådløs oplader og powerbank

For de fleste unge mennesker er det vigtigt altid at have strøm på din smartphone, og det kan denne smarte powerbank hjælpe dem med. Den kan holde strøm nok til 2 hele opladninger, og så kan den oplade telefonen trådløst, hvis telefonen understøtter det. Powerbanken kan også sættes i en stikkontakt og bruges som en trådløs oplader. Perfekt både til hjemmet og på farten.

Studentergaver til ham og hende

Så er du igennem vores liste med 10 bud på en god studentergave. Vi er med på, at det regelt kun er 7 gaveidéer til kvinder og 7 til mænd, men det er fordi, vi hellere vil give dig 7 rigtig gode gaver til hver, end vi vil finde 10 gaver, der alle egner sig til både mænd og kvinder, men derimod kun middelmådige gaveidéer. Vi tror fuldt ud på alle gaveidéerne i dette indlæg.

Hvad giver man i studentergave?

Det kan være svært at finde ud af, hvad skal give i studentergave. Skal det være personligt? Skal det være praktisk. Når du nu har set hele listen, så ved du også godt, at vi både har foreslået personlige og praktiske gaver. Det er fordi, gode gaver består af en blanding af begge. Det er ikke fedt, hvis alle ens gaver er praktiske, men man har oftest brug for, at nogle af dem er det, så det er vigtigt med et godt mix af både personlige og praktiske gaver.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...