Værtindegaver

Hvis du er inviteret til et middagsselskab eller et arrangement hjemme hos en god veninde, er det kun god kutyme at medbringe en værtindegave, men hvad skal man egentlig give. Hvor stor eller lille skal gaven være? Hvad skal den koste, og skal det være noget, værtinden kan bruge fremadrettet. De spørgsmål vil vi prøve at besvare i dette indlæg, samt give vores bud på 10 gaver, der egner sig rigtig godt i denne anledning.

De fleste værtindegaver er noget, der har en ret kort levetid, fordi det enten bliver spist eller forgår, såsom blomster og chokolade, men man kan sagtens give sin værtinde en gave, der bringer glæde i længere tid end det. Hvor stor og dyr en værtindegave skal være kan afhænge af begivenhedens omfang. Mødes I til en helt særlig anledning, eller er det meget unikt, at I mødes hjemme hos den person, kan man godt give en stor gave, men de fleste værtindegave koster ikke det hvide ud af øjnene. Nå, nok snak om løst og fast. Lad os komme til gaverne.

ferrero rocher

Ferrero Rocher gaveæske

Her har vi en gave, der kan klassificeres som en klassisk værtindegave. Denne Ferrero Rocher gaveæske er nemlig fyldt med lækre chokolader, som enhver der elsker chokolade vil blive glad for. Hvis du er heldig, så kan det være modtageren vil dele den med dig!

house doctor vase

House Doctor vase

Er værtinden glad for blomster og pyntegenstande i hjemmet, så er denne vase fra House Doctor da den helt rigtige gave til hende. Denne vase er lavet af ler og passer perfekt ind i en moderne indretning. Det rustikke look gør den meget unik, og værtinden vil derfor huske, at hun har fået den af dig. Måske den kommer til at bære på en buket fra en af de andre gæster?

Abeskål fra Spring Copenhagen

Abeskålen fra Spring Copenhagen

En sjov og anderledes gave, du kan give til værtinden, er abeskålen fra Spring Copenhagen. Ved første øjekast ligner det en pyntegenstand til hylden, men når man åbner den, ser man, at det er en perfekt skål til slik eller nipsting. Giv en gave, der får værtinden til at grine.

idiot kundskab

Idiotkundskab – brætspil

I stil med den sidste gave kan denne gave helt sikkert også få modtageren til at grine. Dette sjove brætspil tester deltagernes viden om anderledes emner, I formentlig ikke lærte om i skolen. Giv aftenen en sjov afslutning med et spil Idiotkundskab sammen med dejlige venner.

Hay-Twist-Stearinlys-19cm-6stk

Stearinlys fra Hay (6 stk)

Stearinlys er en god måde at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum til enhver anledning. Dette sæt fra Hay indeholder 6 stearinlys i forskellige nuancer til en rigtig fin pris. Giv værtinden en gave, hun helt sikkert får glæde af på mørke vinteraftener.

De bedste værtindegaver

Du har nu set alt, hvad vi har at byde på, når det kommer til de bedste værtindegaver. Vi håber, du fandt noget, der kunne bruges, ellers har vi et sidste råd til dig. Det er klart, at den bedste værtindegave er en, der gives med hjertet. Værtinden bliver garanteret bare glad og overrasket over, at du har noget med, og endnu mere glad for at du er kommet.

Hvornår giver man en værtindegave?

Det kan være svært at vurdere, hvornår man skal have en værtindegave med, og det varierer også meget alt afhængigt af ens omgangskreds. Dog plejer det at være en god huskeregel, at hvis værtinden selv har stået i køkkenet, eller tilmed har stået for hele arrangementet, så er det en god idé at have en værtindegave med, så du viser, at du anerkender hendes hårde arbejde.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...