Valentinsgaver

Hvis valentinsdag nærmer sig, og du endnu ikke har fundet en gave til din kæreste eller ægtefælle, så er du kommet til det rette sted. I dette indlæg vil vi give dig 10 bud på romantiske gaver, du kan bruge til at vise din kærlighed på denne helt særlige dag.

Valentinsdag er kærlighedens dag, og dermed er en valentinsgave altså også en gave, der handler om kærlighed. Når du giver din partner denne gave, skal du sikre dig, at gaven er romantisk, men at du samtidig viser, hvor godt du kender ham eller hende. Så vælg gaven med omhu.

Karamel Kompagniet flødekaramel 138g

Karamel Kompagniet Flødekarameller

Denne gave er specifikt designet til at give til en, man gerne vil sige tak til. Vil du gerne takke din partner for at holde dig ud så længe, eller for at bære over med dine fejl, så er dette den oplagte gave. Det er selvfølgelig kun en god idé, hvis din partner godt kan lide karamel. Ellers findes der også gaveæsker med andet slik med andre budskaber.

Hunkemöller Satin Lace Kimono - Black

Hunkemöller Satin Lace Kimono – Black

Vil du gerne forkæle din kæreste eller hustru med en ny morgenkåbe, der både er behagelig og praktisk, så er her et oplagt valg til en gave. Denne kimono er glat mod huden men har en slå-om effekt med en snøre helt inderst, så kimonoen ikke glider op, mens den er bundet. Velegnet som både morgenkåbe og natkjole.

Pernille Corydon Halskæde, New Moon, Sølv

Pernille Corydon Halskæde, New Moon, Sølv

Har du kæreste eller hustru, der ynder at klæde sig i pæne smykker, så forkæl hende med denne flotte halskæde fra Pernille Corydon. Halskæden er lavet af sterlingsølv og prydet med et flot mønster, der tager inspiration fra vulkansletter. En rigtig fin valentinsgave til hende.

Fantasier - erotisk novellesamling

Fantasier – Erotiske noveller

Få inspiration og indsigt i erotiske fantasier med denne novellesamling, hvor et væld af kendte mennesker fortæller om deres egne fantasier. Lad din partner og dig selv blive nysgerrige på jeres egen og andres seksualitet med denne erotiske valentinsgave.

Valentinsgaver for alle

Det var vores bud på 10 valentinsgaver, man kan give sin partner, uanset hvor meget eller lidt man går op i det. Vi mener, at alle skal have en eller anden form for romantik på valentinsdag. Få børnene passet, så I kan tage ud at spise eller bare blive derhjemme i hinandens selskab. På denne dag er det vigtigt, at I plejer den romantiske, og måske endda erotiske, del af jeres forhold.

Hvornår er det valentinsdag?

Valentinsdag falder på den 14. februar hvert år. I starten var det en tradition, man kun afholdte i USA, men med tiden har store dele af verden, heriblandt det meste af Europa, fået øjnene op for denne kærlighedens højtid, og i dag fejrer man det mange steder, bl.a. her i Danmark. Valentinsdag er af mange anset for at være kvindernes kærlighedsdag, og derfor har nogle for sjov fundet på konceptet “Steak and Blowjob Day”, Bøf og Blowjob dag i Danmark, hvor mændene skal have dét, de elsker. Det er selvfølgelig noget vås, at valentinsdag er for kvinder. I kan sagtens give hinanden gaver og kærlighed på denne dag.

Få inspiration til andre gaver

18 års fødselsdagsgave

18 års fødselsdagsgave

En 18 års fødselsdag er muligvis en af de vigtigste fødselsdage i et menneskes liv, da det symboliserer overgangen fra barndommen og ind i de voksnes rækker. Det er selvsagt en stor dag for de fleste og af samme årsag, bør man også finde en gave der lever op til...

1 års fødselsdagsgave

1 års fødselsdagsgave

Har du nogensinde stået over for den udfordring det er, at skulle finde en gave til en 1-årig? Det er dog alligevel noget nemmere, end at skulle købe en gave til en lille baby. Når barnet fylder et år, har det med stor sandsynlighed lært at gå og har også lært at...

Firmagaver

Firmagaver

Har du en eller flere flittige medarbejdere, der fortjener nogle fine gaver i forbindelse en fødselsdag, julen, en milepæl i virksomhedens historie, eller bare fordi du gerne vil forkæle dem? Hvis ja, så bare se med her. Vi har samlet 10 firmagaver, du kan give til...